Vakuutusalennukset

Jäsenenämme saat jäsenalennusta myös Turvan muista vakuutustuotteista sekä Ifin Primus-henkivakuutuksesta.

10 %:n alennus Turvan vakuutuksista 

Saat jäsenenämme 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista ja jatkuvista vakuutuksista, joilla tarkoitetaan koti-, henkilö-, kasko-, lemmikki- ja venevakuutuksia. Mikäli sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi edellä mainituista vapaaehtoisista vakuutuksista, saat vielä päälle 10 % omistaja-alennuksen. 

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai henkivakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliiton jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon, joka sisältää erinomaisen bonusedun. Bonuksesi eivät laske, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Lisäksi Liittokasko sisältää mainion sijaisautoedun: matkasi jatkuu, vaikka autosi hyytyisi kesken matkan teknisen vian vuoksi.

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella ​​

Elä rohkeasti tässä ja nyt– parasta turvaa läheisillesi on oma henkivakuutuksesi

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti MMA:n jäsenelle edullinen henkivakuutus: vain 6,77 €/kk*. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.​ Laske vaikka itse turva.fi/henkivakuutus

* Hintaesimerkki vuonna 2021: 30-vuotias MMA:n jäsen, korvaussumma 100 000 €.

Lue lisää Turvan eduista ja vakuutustuotteista ››

Yli 50 %:n alennus Ifin Primus-henkivakuutuksesta 

Ifin ja Keskinäisen Vakuutusyhtiö Kalevan yhteistyöjärjestön jäsenenä tai jäsenen puolisona voit hankkia Suomen edullisimman henkivakuutuksen jopa 52 %:n alennuksella.  

Vakuutus turvaa perheesi taloushuolia, jos sinulle sattuisi kaikkein pahin. Henkivakuutuksella kerralla maksettava korvaussumma auttaa hetkellä, kun huolia on jo muutenkin riittävästi. Voit valita haluamasi turvasumman neuvottelemaamme maksimisummaan asti.  

Hanki henkivakuutus ››