Myynnin ja markkinoinnin opiskelijan jäsenyys

Saat meiltä alasi parhaat palvelut, kuten alaan erikoistuvat lakipalvelut ja monipuoliset koulutukset maksutta koko opiskeluiden ajan. Hanki itsellesi myynnin ja markkinoinnin opiskelijan paras diili!

Saat haluamasi palvelut valitsemalla joko BASIC- tai ALL-IN -opiskelijajäsenyyden. Valitse itsellesi sopivin. Tutustu jäsenyyden etuihin tästä.

BASIC-opiskelijajäsenyys (0 €)

BASIC-opiskelijajäsenyys on maksuton ja kestää koko opintojesi ajan. BASIC-jäsenyyteen kuuluu kaikki edut lukuun ottamatta vakuutuksia (ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus).

Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään valmistuttuasi.

ALL IN -opiskelijajäsenyys (9 €/vuosi)

ALL IN -opiskelijajäsenyys maksaa 9 euroa vuodessa ja sisältää myös vakuutukset (ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus).

Valmistuttuasi siirryt työsuhteiseksi jäseneksi ja saat ensimmäiset 24 kuukautta liiton jäsenyyttä puoleen hintaan (etusi yhteensä 288 euroa, jäsenyys ei ole määräaikainen).

Töissä opintojen ohella

Jos käyt töissä opiskelun ohella, voit lisätä opiskelijajäsenyyteen myös työttömyyskassan jäsenyyden, jolla kerrytät ansiosidonnaista. Työttömyyskassan jäsenyys 108 € / 12 kuukautta.

Liity jäseneksi

Tutustu jäsenetuihin