Yhteys- ja yritystiedoista hyötyä myös työnhaussa

hae intelliasta

MMA:n jäsenillä on käytössään Intellia.fi–palvelu. Sen sisältöön kuuluu myös mahdollisuus hakea yritys-, päättäjä- ja tulostietoja. Tulostiedoista esitetään perustiedot.

Esimerkiksi työtön voi hakea oman alueensa kasvuyrityksiä ja kohdentaa työnhakunsa niihin. Tai ainakin sellaisiin yrityksiin, joiden taloustiedot ovat vertailuryhmässään paremmasta päästä, kertoo MMA:n koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jouni Röksä.

– Voit tarkistaa oman työnantajayrityksesi ja sen kilpailijoiden tulostiedot. Tällaista mahdollisuutta jäsenemme ovat toivoneet.

Röksän mukaan jo palvelusta saatavilla olevat perustiedot voivat antaa pohjaa johtopäätöksille.

– Jos työpaikkaa tarjoavan firman taloustiedot esimerkiksi kulkevat positiiviseen suuntaan ja toimialan toiseen suuntaan, on työpaikan hakeminen tuosta firmasta tietenkin turvallisempaa kuin vaikkapa nykyisen työpaikan vaihtaminen sellaiseen yritykseen, jossa tiedot näyttävät huonoilta.

 

Kaikkia yrityksiä ja henkilöitä ei löydy

Yritysten päättäjät ja yksittäisten ihmistenkin yhteystiedot vaihtuvat joltain osin koko ajan, mikään tietokanta ei siis ole koskaan virheetön. Kaikki Intellia.fi-palvelun tiedotkaan eivät sataprosenttisesti ole ajan tasalla. Kuten eivät yleensä minkään yrityksen omien asiakkaiden tiedot. Emme siis voi taata sataprosenttisia osumia.

 

Tiedot MMA:n jäsensivuilta

Tietoja pääset etsimään näin: klikkaa siun oikean yläreunan painiketta ”Jäsensivut”. Kirjaudu jäsennumerollasi ja syntymäajallasi. Valitse ”Intellia”. Tutustu palveluun. Huomaa esimerkiksi alareunan sivuvalinta, kun hakutuloksia nimellä on paljon. Tee hakuja.