Uusi sijoituspalveluetu MMA:n jäsenille

Akavalaisten liittojen jäsenten edut laajenevat Danske Bankissa sijoituspalveluihin. Pankki on jo aiemmin tarjonnut etuja liittoihin kuuluville vastavalmistuneille tai asuntolainaa ottaville. Olemassa olevat edut säilyvät uusien rinnalla.

Sijoittamisen aloittava MMA:n jäsen saa jatkossa Danske-tilin ja verkkotunnukset veloituksetta, vaikka ei siirtäisi kokonaisasiakkuutta Danske Bankiin. Kaupankäynti Online-palvelussa hoituu ilman kuukausimaksuja.  Samoin arvo-osuustilin voi siirtää Danske Bankiin maksutta. Lisäksi sijoittajan lisäpalveluista saa etuja.

Pankki lupaa jäsenille 15 prosentin alennuksen Danske Varainhoito- ja Danske sijoitusneuvontapalveluista. Yrittäjäjäsen saa ilmaisen kartoitustapaamisen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.

Danske Bankin maajohtaja Leena Vainiomäki sanoo, että nyt jäsenet voivat valita itselleen sopivat sijoituspalvelut helposti ja edullisemmin – olivatpa he sitten aktiivisia sijoittajia tai vasta sijoittamisen aloittamista harkitsevia.

– Haluamme olla mukana turvaamassa suomalaisten taloudellista mielenrauhaa. Oman osaamisen kehittäminen ja sijoittamalla vaurastuminen auttavat varautumaan joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin niin työssä kuin perhe-elämässäkin, Vainiomäki sanoo.

 

Lue lisää edusta Akavan sivuilta