Työttömyyskassa vaihtaa puhelinnumeroa ja päivystysaikaa

mma tyottomyyskassa

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassan puhelinpalvelun numero ja päivystysajat muuttuvat syyskuun alussa.  Työttömyyskassan palvelunumero on 1.9.2015 alkaen 020 690 442.

Puhelinpalvelu päivystää maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina kello 9-11. Asiakkaiden toivomuksesta perjantaista tuli uusi palvelupäivä keskiviikon sijaan.  

MMA:n kassan palvelun nopeus ja tehokkuus on tutkitusti kassojen kärkiluokkaa.

– Työttömyyskassa haluaa edelleen palvella asiakkaita henkilökohtaisesti, vakuuttaa kassan johtaja Jaana Apell.

– MMA:n jäsenistön laskennallinen työttömyysaste oli heinäkuussa 7,8 prosenttia, mikä tarkoittaa, että asiakasmäärämme on kasvanut. Olemme siitä huolimatta pystyneet säilyttämään hyvän palvelutasomme.

Apell on tyytyväinen, että yhä useampi kassan asiakas käyttää sähköistä asiointia, joka nopeuttaa ja selkeyttää hakemusten käsittelyä. Heinäkuussa 80 prosenttia etuushakemuksista tuli sähköisessä muodossa kassaan.

Palvelupuhelun uusi hinta

Kun asiakas soittaa 1.9. jälkeen työttömyyskassaan, määräytyy puhelun hinta soittajan liittymäsopimuksen perusteella. Työttömyyskassa ei peri puheluista omaa maksua.

Matkapuhelimesta soittava maksaa matkapuhelinmaksu (mpm). Lankapuhelimesta soittava maksaa paikallisverkkomaksun (pvm). Huomaa, että ns. kuukausihinnoitellussa pakettiliittymässä soitot 020-alkuisiin ns. yritysnumeroihin eivät yleensä kuulu kuukausihintaan.

Puhelumaksu alkaa kertyä heti, kun puhelu yhdistyy. Jos puhelu esimerkiksi ohjautuu nauhoitukseen, veloitus alkaa nauhoituksen alkamisesta.

Työttömyyskassan nykyinen palvelunumero 0800 554 322 lakkaa toimimasta 1.9.2015.

MMA:nn työttömyyskassan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.mmakassa.fi.