Työllisty ict-yrityksen myyntiin koulutusohjelman kautta

tyollisty_ict-alalle

Nyt on tarjolla harvinainen tilaisuus kouluttautua ja työllistyä ict-palveluiden myynnin tehtäviin! Markkinointi-instituutti ja ict-toimialan kasvuyritykset kouluttavat 15 henkilöä. Koulutuksen tavoitteena on työllistää osallistujat em. yrityksiin. MMA on ollut mukana kehittämässä ohjelmaa, joka on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, koulutustaan vastaamattomissa työtehtävissä oleville tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville, joiden sopimus on päättymässä.

Ohjelmaan (5kk) sisältyy työssäoppimis-/harjoittelujakso myynnin tehtävissä ja myynnin käytännönläheinen opiskelu (18 tehokasta lähipäivää). Koulutuksen lähiopetuspäivät pidetään pääosin Espoossa.

Koulutusohjelmaan sisältyy mm.

  • Yritys- talous ja liiketoiminnan osaamisen perusteita
  • Yritysmyynnin ja -markkinoinnin perusteita ja erityispiirteitä
  • Asiantuntijapalveluiden myynnin elinkaarikehittäminen
  • Asiantuntemusmyynnin uusi psykologia ja vuorovaikutustaidot
  • Myynnin digitalisaatio
  • Asiakastyytyväisyys- ja laatukäsitteet
  • Tuloksellisen myynnin kannattavuusajattelu
  • Opiskelijan coaching ja mentorointi 

Yritykset arvostavat ohjelmaan hakijoissa hyvää asennetta ja motivaatiota. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulta ei edellytetä kokemusta ict-alasta, mutta siitä voi olla hyötyä. Hyvä suomen kielen taito on tärkeä. Englannin kielen taito ja ajokortti ovat etu joissakin harjoitteluyrityksissä.                                          

Ohjelmassa tehdään koulutussopimus, jolloin on mahdollisuus hakea peruspäivärahaa, ansiopäivärahaa tai työmarkkinatukea ja kulukorvausta. Koulutus on maksuton. Ohjelman järjestävät Ely-keskus, TE-palvelut ja Markkinointi-instituutti.

Lisätietoja antavat Markkinointi-instituutista yrityskouluttaja Esko Vuorio, puh. 050 412 1768, sähköposti: esko.a.vuorio@outlook.com ja asiakkuuspäällikkö Saana Markkola, saana.markkola@markinst.fi
 
Täytä hakemuksesi te-palvelujen sivulla. Linkki hakemuslomakkeelle (koulutusnumero 679392)
 

Koulutusohjelman hakuaikaa on nyt edelleen jatkettu 31.7. asti. Mukaan on tulossa vielä lisää yrityksiä/työpaikkoja! Koulutus alkaa 15.8.

Huomaa, että ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, koulutustaan vastaamattomissa työtehtävissä oleville tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville, joiden sopimus on päättymässä.