Tekoäly tutuksi – Louhian koulutustarjous MMA:n jäsenille

 /></a></p> <p>Osaatko hyödyntää dataa liiketoiminnassasi? Haluaisitko tutustua tekoälyyn paremmin?</p> <p>MMA:n jäsenet pääsevät Louhian kevään koulutuksiin 30 prosentin jäsenalennuksella. Koulutuksia on kevään aikana Jyväskylässa, Helsingissä, Tampereella, Joensuussa, Kuopiossa ja Mikkelissä.</p> <p>Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!</p> <p> </p> <h3><a href=Datasta liiketoimintaa Road Show

Dataa riittää, mutta ei uusia ideoita sen hyödyntämiseksi? Tekoäly ja koneoppiminen eivät ihan konkretisoidu? Et tiedä miten yrityksen ulkopuolisesta datasta saisi hyötyä liiketoiminnassa?

Mikäli oireyhtymät täsmäävät, niin tämä seminaari on sinulle naputeltu. Siinä käydään lävitse datan hyödyntämiseen liittyvät isot megatrendit konkreettisten case-esimerkkien ja demojen avulla. Lisäksi teemme ryhmätöitä, joissa jaetaan kokemuksia ja haetaan uusia out-of-the-box ideoita. 

Aikataulu:

 • Jyväskylä 5.6.18
 • Helsinki 6.6.18
 • Tampere 7.6.18

Koulutuksen normaali hinta on 740 euroa + alv. Hinta MMA:n jäsenille on 518 € + alv.

Ilmoittaudu mukaan
​Kerro ilmoittautumisen yhteydessä olevasi MMA:n jäsen tai kirjoita Viesti-kohtaan MMA ja jäsennumerosi.

 

Tekoäly tutuksi

Koneoppimis- ja tekoälyratkaisut yleistyvät vauhdilla kaikilla toimialoilla. Sekä yksityisellä että julkisella puolella on herätty tähän ”vallankumoukseen”, joka näkyy tahtotilana investoida merkittävästi alan ratkaisujen kehittämiseen.

Useimille meistä tekoäly ja koneoppiminen on kuitenkin uutisia itseajavista autoista, älykkäistä peleistä, kuvantunnistuksesta tai kuinka tekoäly vie työpaikat ja murskaa ihmiskunnan.

Tässä koulutuksessa tehdään ns. reality check tekoälyn todellisiin kykyihin nyt ja lähivuosina. Samalla käydään lävitse, että mihin tekoälyn kehittäminen perustuu ja miten käytännössä tehdään koneoppimismalleja.

Aikataulu:

 • Jyväskylä (1 tai 2 pv) 23.–24.5.2018
 • Joensuu (1 pv) 27.4. ja 15.6.2018 
 • Kuopio (1 tai 2 pv) 29.–30.5.2018
 • Mikkeli (1 tai 2 pv) 13.–14.6.2018

Kuolutuksen normaali hinta 1 päivä 590 + alv ja 2 päivää 1 180 € + alv
MMA:n jäsenille hinnat ovat 1 päivä 413 € + alv ja  2 päivää 826 € + alv

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. ​Kerro ilmoittautumisen yhteydessä olevasi MMA:n jäsen.

 

R-ohjelma tutuksi

R-ohjelma (lyhyesti R) on Pythonin ohella suosituin koneoppimisen ja tilastollisen mallintamisen ohjelmisto. Avoimen lähdekoodin tuotteena R ei vaadi lisenssihankintoja ja päivittyy nopeasti uusien menetelmien osalta. R:n suosio ei ole mennyt kaupallisiltakaan analytiikkaohjelmistoilta ohitse ja niihin onkin rakennettu lähes poikkeuksetta R-integraatiot.

 • Jyväskylä (2 pv) 8.–9.5.2018

Kahden päivän koulutuksen normaali hinta on 780 + alv. MMA:n jäsenhinta on 546 € + alv.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä olevasi MMA:n jäsen.

 

Lisätietoja koulutuksista antaa Louhia Analytics Oy:n Tia Rautio, 040 594 0069 tai tia.rautio@louhia.fi.