Suosittele MMA:n jäsenyyttä ja voita iPhone X

 /></p>  <p>Suosittele MMA:n jäsenyyttä myynti- ja markkinointialalla työskentelevälle ystävälle tai kollegalle. Kaikkien 1.10.­–31.12.2017 jäsenyyttä suositelleiden kesken arvotaan iPhone X.<br />  <br /> Lisäksi eniten suositteluviestejä lähettänyt palkitaan MMA:n lomamökkiviikolla. Mökkikohteen ja ajankohdan voit valita vapaasti. Kohteisiin voi tutustua <strong><a href=täällä. Toiseksi eniten suositteluja lähettänyt palkitaan Himos-lomien lahjakortilla (arvo 250 euroa).

Erityisesti loppuvuonna kannattaa suositella MMA:n jäsenyyttä, sillä 1.10.–31.12.2017 liittyvät uudet jäsenet saavat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi.
 
Lisäksi syksyllä on tarjolla vielä runsaasti koulutuksia ja tapahtumia, joihin uusi jäsen pääsee mukaan:

Siirry suositteluun tästä

 

MMA:n suosittelukampanjan palkintoarvonnan säännöt

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA järjestää suosittelukampanjan 1.10.–31.12.2017. Kampanja-arvontaan osallistuvat kaikki sellaiset MMA:n jäsenet ja muut henkilöt, jotka ovat kampanja-aikana suositelleet MMA:n jäsenyyttä. Suosittelu on pitänyt lähettää suosittelujärjestelmän kautta osoitteesta suosittelu.mma.fi potentiaalisen jäsenen toimivaan sähköpostiosoitteeseen.

Arvonnan pääpalkintona on iPhone X.

Eniten suositteluviestejä lähettänyt palkitaan MMA:n lomamökkiviikolla. Mökkikohteen ja ajankohdan voit valita vapaasti. Etu on käytettävä 1.1.2018–31.5.2019 välisenä aikana. Toiseksi eniten suositteluja lähettänyt palkitaan Himos-lomien lahjakortilla (arvo 250 euroa).

Arvontapäivä on 4.1.2018. Arvonnan tulos julkistetaan tammikuussa 2018 MMA:n verkkosivuilla (www.mma.fi). Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

MMA maksaa palkintojen mahdolliset arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. MMA:n toimiston henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

Onnea arvontaan!