Suosittele jäsenyyttä tai liity – voit voittaa auton

voita auto

120-juhlavuotemme kunniaksi käynnistämme huikean Parhaat mukana -kampanjan, jonka pääpalkintona on Opel Adam Rocks.

Auto arvotaan 1.6.2015 – 10.4.2016 MMA:lle jäsenen hankkineiden ja jäseneksi liittyneiden kesken. Auton lisäksi arvomme tuotepalkintoja. Auton ja muiden palkintojen saajat arvotaan huhtikuussa 2016. (Arvonnan säännöt alla.)

MMA:n jäsenyyttä on helppo suositella, sillä loppuvuoden 2015 jäsenyys on 1.10.-31.12.2015 liittyvälle maksuton. Edun arvo on työsuhteisella 92,25 euroa, joka on yhden vuosineljänneksen jäsenmaksun suuruus. Yrittäjäjäseneksi liittyvälle edun suuruus on 62,25 euroa.

Huomaa, että jäsenhankinnassa onnistuneet palkitsemme edelleen 40 euron arvoisella Superlahjakortilla (opiskelijajäsenyyden suosittelusta ei palkita).

Suosittelulomake löytyy osoitteesta mgm.mma.fi.

Liittymislomake löytyy osoitteesta https://hakemus.mma.fi/

Jos haluat tulostaa A4-kokoisen MMA-esitteen/liittymislomakkeen, löydät sen  tästä (pdf).

Lisätietoa MMA:n jäsenmaksuista www.mma.fi/jasenyys/jasenmaksu

MMA Twitterissä

MMA Facebookissa

Katso video: Hyvän ja luotettevan myyjän merkki – MMA

 

MMA – Parhaat mukana! #parhaatmukana

 

MMA:n Parhaat mukana -kampanjan palkintoarvonnan säännöt

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA järjestää Parhaat mukana -kampanjaansa liittyvän arvonnan huhtikuussa 2016. Arvontaan osallistuvat kaikki MMA:n jäseneksi aikavälillä 1.6.2015 – 10.4.2016 liittyneet henkilöt.

Lisäksi arvontaan osallistuvat kaikki sellaiset MMA:n jäsenet ja muut henkilöt, jotka ovat 1.6.2015 – 10.4.2016 välisenä aikana hankkineet MMA:lle uuden jäsenen. Jäsenen hankkineeksi katsotaan henkilö, joka 1) on kirjallisesti ilmoitettu jäsenyyttä suositelleeksi henkilöksi jäsenen liittymisen yhteydessä ta 2) henkilö, joka on tehnyt jäseneksi liittymiseen johtaneen suosittelun MMA:n suosittelujärjestelmän (mgm.mma.fi) kautta.

Arvonnan pääpalkintona on Opel Adam Rocks -henkilöauto. Lisäksi arvotaan muita tuotepalkintoja. Arvontapäivä on 25.4.2016. Arvonnan tulos julkistetaan 26.4.2016 MMA:n verkkosivuilla (www.mma.fi). Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

MMA maksaa palkintojen mahdolliset arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. MMA:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan.

Onnea arvontaan!