Stipendit jälleen jaossa myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n syksyn opiskelijastipendihaku on nyt auki! Stipendillä haluamme palkita myynnin ja markkinoinnin opiskelijoita opinnoistaan sekä ansioituneita opinnäytetöitä.

Opiskelijastipendimme on perustettu vuonna 2011 Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kunniapuheenjohtaja Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta.

Teemme valtakunnallisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Oppilaitosyhteistyöt ovat osa pitkäaikaista tavoitettamme kehittää ammattimaista myynti- ja markkinointityötä sekä parantaa alan arvostusta.

Jaamme joka vuosi opinnoissaan erityisen hyvin menestyneille myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille stipendejä sekä keväisin että syksyisin. Stipendin avulla haluamme palkita ja innostaa alan tulevaisuuden huippuosaajia.

Opettaja voi hakea stipendiä opiskelijalle, joka ansaitsisi tulla tänä syksynä palkituksi huikeista suorituksistaan. Haun yhteydessä opettajan tulee perustella valintaansa: onko opiskelija esimerkiksi edistynyt erityisen taitavasti ja ripeästi opinnoissaan, toteuttanut menestyksekkään projektin tai vaikkapa kirjoittanut kehumisen arvoisen opinnäytetyön?

Syksyllä 2020 jaamme ansioituneille opiskelijoille yhden 500 euron ja viisi 200 euron stipendiä.

Opettaja, hae nyt stipendiä opiskelijalle täältä. Syksyn stipendihaku on auki 30.11.2020 asti.