Sijoittamisen jäsenedut laajenivat

Osakesäästötilin on voinut avata Danske Bankissa 18.12. alkaen. MMA:n jäsenyys tekee salkun rakentamisesta edullista, sillä kaupankäyntipalkkiot ovat tammi-maaliskuussa vain 2 euroa toimeksiantoa kohden. Hinta koskee kaikkia 22 osakemarkkinaa, joilla Danske Bankin asiakkaat voivat käydä kauppaa.

Osakesäästötili on tili, jonka sisällä voit ostaa ja myydä koti- ja ulkomaisia pörssilistattuja osakkeita ilman välittömiä veroseuraamuksia. Myös osingot ja korot osakesäästötilin sisällä ovat verovapaita. Eli voit sijoittaa mahdolliset voitot uudestaan verovapaasti osakesäästötilin sisällä. Maksat tuotosta veroja vasta siinä vaiheessa, kun nostat varoja tililtä.

  • Voit tallettaa enintään 50 000 euroa rahaa
  • Voit sijoittaa mahdolliset voitot uudestaan osakesäästötilin sisällä
  • Maksat tuotoista veroja vain kun nostat tililtä varoja

MMA:n jäsenenä sijoittaminen on edullisinta myös Osakesäästötilille nyt ja jatkossa

Normaalisti välityspalkkiot osakesäästötilillä ovat 0,08 % – 0,2 % (min 2-8 euroa) per toimeksianto kaikilla markkinoilla. MMA:n jäsenelle välityspalkkiot ovat kaupankäynnin volyymista riippuen 0,08 – 0,12 % (min 2-5 euroa) kaikilla markkinoilla. Osakesäästötilin Kaupankäynti Onlinen hallinnointikulu on 2 euroa kuukaudessa. MMA:n jäseniltä hallinnointikulua ei peritä.

Lisätietoa Osakesäästötilistä ja linkki tilin käyttöönottoon www.danskebank.fi/osakesaastotili

 

Webinaari: Osakesäästötili – miten valitsen osakkeet salkkuun 

Tervetuloa osallistumaan avoimeen webinaariin Danske Bankin YouTube-kanavalla ke 8.1.2019 klo 17.30 alkaen.

Lähetyksessä käydään läpi osakevalinnassa keskeisesti huomioitavia asioita hyvin hajautetun salkun perustaksi. Analyytikko Maria Vikströmin ja senioristrategi  Kaisa Kivipellon johdolla avataan, mitä ammattimainen sijoittaja huomioi mm. toimialahajautuksen, osakkeiden keskeisten tunnuslukujen analysoinnin, yhtiöiden laadun ja näkymien sekä muiden keskeisten valintakriteerien osalta.

Esittelyssä myös sijoittajalle saatavilla olevien analyysipalvelujen ja keskeisten tietolähteiden hyödyntämistä oman osakevalinnan tueksi.

Pääset seuraamaan webinaaria alla olevan linkin kautta, myös tallenne löytyy jälkikäteen samasta osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=hmHgb4p_kmE

Kirjautumalla YouTubeen gmail-tunnuksillasi voit esittää kysymyksiä webinaarin aikana.

Maksuton osakesäästötili tulee lisää MMA:n jäsenyyteen sisältyvän Danske Bankin sijoituspalveluedun kilpailukykyä entisestään ja tukee myös entistä vahvemmin liiton roolia jäsenen taloudellisen varautumisen tukemisessa

Tutustu MMA:n jäsenyyden kautta saamiisi Danske Bank-etuihin tarkemmin täältä.