Opettaja – MMA:n kevään stipendihaku on auki

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kevään stipendihaku on avattu. Stipendi on tarkoitettu myynti-, markkinointi- ja ostoalaa koskevien opintojen tai opinnäytetöiden palkitsemiseen. 

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA jakaa opinnoissaan ansioituneille opiskelijoille stipendejä joka kevät ja syksy. Keväisin MMA palkitsee opinnoissaan menestyviä opiskelijoita opettajien suosituksesta ja syksyisin MMA jakaa Community Spirit -stipendejä kampusten valopilkuille opiskelijoiden suosituksesta. 

Kevään haku on auki 23.4.2018 asti.

MMA haluaa palkita ja innostaa alan tulevaisuuden huippuosaajia. Prosessi toimii siten, että opettaja voi hakea stipendiä opiskelijalle, joka on edistynyt opinnoissaan erityisen hyvin, osallistunut kiitettävästi menestyksekkääseen opiskelijaprojektiin tai toteuttanut erityisen hyvän opinnäytetyön. Stipendejä myönnetään enintään viidelle saman oppilaitoksen opiskelijalle kerrallaan. Yksittäisen stipendin arvo on 100 euroa.

Opettaja, hae stipendiä opiskelijalle tästä

Kuvassa: Keväällä 2017 palkitut Haaga-Helian myyntityön koulutusohjelman menestyjät Francois Ossou ja Marika Selander vastaanottivat stipendinsä. 

Lisätietoja: 
Igor Parri
Asiantuntija, nuoret ja opiskelijat
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

020 1224 4320
igor.parri@mma.fi