MMA:n urapalveluista osa täyttää aktiivimallin ehdot 1.4. alkaen

Osa MMA:n yhteistyökumppanien järjestämistä työnhaku- ja urapalveluista kuuluu huhtikuusta lähtien aktiivimallin piiriin, eli ne lasketaan aktiivisuutta kerryttäviksi valmennuksiksi.

MMA on mukana alueellisissa hankkeissa, jotka järjestävät aktiivimallin mukaista pienryhmämuotoista toimintaa. Näitä hankkeita ovat: Työnhakuveturi Uudellamaalla, Uratehdas Pirkanmaalla, Urapurje Varsinais-Suomessa ja Urasampo Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa ja Kainuussa.

MMA tarjoaa aktiivimallin piiriin kuuluvia verkkovalmennuksia yhteistyössä UP Partners -valmennusyrityksen kanssa. 

Osallistuminen työllistymistä tukevaan palveluun täyttää aktiivisuusehdon, jos aktiivisuuden seurantajakso alkaa 1.4.2019 jälkeen.   

Ratkaisun aktiivisuusehdon täyttymisestä tekee oma työttömyyskassa eli MMA:n jäsenillä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassa. TE-toimisto ei arvioi aktiivisuutta.

Aktiivimallissa aktiivisuusedellytystä täyttää myös TE-toimiston järjestämä työhönvalmennus, ura- ja ammatinvalinnanohjaus sekä osa TE-toimistojen paikallisista ostopalveluista.

Kysy lisätietoja ilmoittautumisista ja sisällöistä suoraan palvelun tuottajalta. Yhteystiedot löydät palveluntuottajien sivuilta.

Työnhakuveturi Uudellamaalla

Uratehdas Pirkanmaalla

Urapurje Varsinais-Suomessa

Urasampo Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa ja Kainuussa

Kaikki MMA:n jäsenten työllistymistä tukevat palvelut löydät uudesta Oma MMA -palvelusta.