MMAhtipäivä 16. kesäkuuta

MMA MMAhtipäivä 16.6. Linnanmäki Tykkimäki PowerPark Särkänniemi

Lauantaina 16.6. MMA:n jäsenet hurvittelevat edullisesti Linnanmäelle, Tykkimäellä, Särkänniemessä ja PowerParkissa!

MMA:n jäsen voi ostaa lippuja vain yhteen huvipuistoon. Voit ostaa lipun mihin tahansa tapahtumapaikkaan olitpa mistä päin tahansa. Rannekkeet noudetaan huvipuistosta päivän alussa. Muista ottaa jäsenkortti mukaan tapahtumaan.

Tutustu huvipuistokohtaisiin hintoihin ja aikatauluihin. Lippuja on myynnissä rajallinen määrä, joten toimi nopeasti. Tervetuloa hurvittelemaan!

 

Linnanmäki

Linnanmäen kokopäivärannekkeen hinta MMA:n jäsenelle on vain 15 € / henkilö. Jäsen voi ostaa korkeintaan kaksi ranneketta lauantaille 16.6., jolloin huvipuisto on avoinna kello 13–21. 

Pääset ostamaan rannekkeen tästä linkistä.

Ilmoitathan oston yhteydessä jäsennumerosi ja alueyhdistysesi. Liput maksetaan oston yhteydessä. Saat maksun jälkeen välittömästi vahvistuksen sähköpostiisi.

Rannekkeet noudetaan Linnanmäen pääsisäänkäynnin edessä olevalta MMA:n standiltä 16.6. kello 13–15. Muistathan ottaa jäsenkorttisi mukaan!

Tapahtuman järjestää MMA Helsinki ja MMA Etelä-Suomi.
Lisätietoa tapahtumasta antaa Katariina Haapanenkatariina.haapanen@hotmail.com tai 045 888 6244.

Tutustu Linnanmäkeen
 

 

Särkänniemi

Särkänniemen rannekkeen hinta MMA:n jäsenelle on vain 10 € / hlö (max. 4 ranneketta / jäsen). Ranneke sisältää hurvittelun Särkänniemen huvipuistossa 16.6. kello 13–20.

Osta rannekkeesi osoitteesta: https://holvi.com/shop/mmapirkanmaa

Muista kertoa oston yhteydessä rannekkeen kantajan koko (alle 120 cm tai yli 120 cm). Rannekkeilla ei ole palautusoikeutta. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita jäsennumerosi ja alueyhdistyksesi. Liput maksetaan varauksen yhteydessä ja saat maksun jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi.

Rannekkeet jaetaan Särkänniemen porttien edustalla 16.6. klo 12.30 alkaen. Muistathan ottaa jäsenkorttisi mukaan!

Tapahtuman järjestää MMA Pirkanmaa. Lisätietoja: pirkanmaa@mma.fi tai 040 187 2626

Tutustu Särkänniemeen

 

Tykkimäki

Tykkimäen rannekkeen hinta on vain 10 € / henkilö (max. 4 ranneketta/MMA:n jäsen). Ranneke sisältää huvipuiston laitteineen lauantaina 16.6. kello 11.30–20.

Osta rannekkeesi osoitteesta: https://holvi.com/shop/Kouvolamma/

Varaa ilmoittatumista varten jäsennumerosi ja tieto alueyhdistyksestäsi. Muista kertoa rannekkeen kantajan koko (90–120 cm tai yli 120 cm). Rannekkeet maksetaan varauksen yhteydessä. Maksun jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Rannekkeilla ei ole palautusoikeutta.

Rannekkeet jaetaan Tykkimäen pääportin luona lauantaina 16.6. klo 11.30 alkaen. Muistathan ottaa jäsenkorttisi mukaan!

Tapahtuman järjestää MMA Kouvola, MMA Etelä-Karjala, MMA Etelä-Kymenlaakso, MMA Etelä-Savo ja MMA Savonlinna.
Lisätietoja antaa Maarit Paldán, maarit.paldan@kouvolamma.fi tai 0400 551393.

Tutustu Tykkimäkeen

 

PowerPark

PowerParkin kokopäivärannekkeen hinta on vain 10 € (max. 4 ranneketta/MMA:n jäsen) ja sillä voi hurvitella koko päivän 16.6. kello 11–19.

Hanki MMAhtipäivän lippusi osoitteessa https://holvi.com/shop/EPMMARY

Muista ilmoittaa varauksen yhteydessä jäsennumerosi ja alueyhdistyksesi. Useamman lipun varaaville riittää, kun syötät tietosi kerran. Liput maksetaan samalla kertaa (maksu luottokortilla tai pankkitililtä). Saat maksun jälkeen välittömästi vahvistuksen sähköpostiisi.

Rannekkeesi voit noutaa MMAhtipäivänä PowerParkista Palace-hallin edessä olevalta MMA:n ständiltä kello 10.30–14. Ota jäsenkortti mukaan!

Tapahtuman järjestää MMA Etelä-Pohjanmaan, MMA Pohjanmaan ja MMA Kokkola.
Lisätietoja antaa Paavo Mäenpää, paavo.maenpaa@netikka.fi tai 040 518 9716.

Tutustu PowerParkiin