MMA jakaa stipendejä

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset palkitsee myyntiä, markkinointia tai ostoalaa opiskelevia nuoria. 26 opiskelijaa saa tänä keväänä MMA:lta 100 euron suuruisen stipendin. Opettajat ovat saaneet esittää palkittavaksi opinnoissaan tai opinnäytetyössään menestyneitä opiskelijoita. 
 
Yksi stipendin saajista on Hanna Kallioinen, joka työskenteli projektipäällikkönä MMA:lle syksyllä 2015 toteutetussa opiskelijaprojektissa ”MMA nuorten jäsenten profiilin muodostaminen”. Kallioisen yhteistyötaidot ovat erinomaiset ja hänen työskentelyotteensa on tavoitteellinen, tehokas ja ammattimainen, hakemuksessa kerrotaan.
 
Henkilökohtaisten stipendien lisäksi MMA antaa 350 euron arvoisen stipendin Laurean ammattikorkeakoulun seitsemän hengen projektitiimille, jonka projektipäällikönä toimi Jenna Kivi. Tämän lisäksi palkittujen joukossa ovat Haaga-Helian Best Seller Competion -kisailuun osallistuneet finalistit Laura Hieperi ja Noora Nikkanen.
 
Stipendin saajat:
 

·         Henri Tokee

·         Hanna Kallioinen

·         Marilena Skivalos

·         Jenna Kivi ja projektitiimi

·         Kristian Lauronen

·         Anni Suominen

·         Petri Kallela 

·         Miro Salovaara

·         Anni Leino 

·         Laura Hynninen

·         Aarne Urvas

·         Veli-Mikko Hartikka

·         Jesse Taskinen

·         Pinja Huovila

·         Petteri Helsten

·         Hanna Halonen

·         Kimi Lehtinen

·         Anttoni Kerkkonen

·         Johannes Lehto

·         Arttu Rantala

·         Sami Jalonen

·         Jarkko Komulainen

·         Joel Suopuro

·         Tea Pätsi

·         Terhi-Marie Väinänen

·         Laura Hieperi

·         Noora Nikkanen 

 

Opettaja, jos haluat varmistua, että opiskelijasi on tällä listalla ensi vuonna, niin ilmoita itsesi MMA:n opettajauutiskirjeen postituslistalle sähköpostitse: joanna.purosto@mma.fi.

Lähetämme puolivuosittain uutiskirjeen, joka sisältää työtäsi tukevaa sisältöä ja täältä voit lukea yhteistyömahdollisuuksista MMA:n kanssa.