Member+ uusi jäsenetupalvelu on avattu!

member+

Akavalaisten oma jäsenetupalvelu member+ on avattu osoitteeseen www.memberplus.fi! Palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Olemme halunneet ottaa palveluun mukaan vain sellaisia etuja, joiden uskomme tuottavan jäsenistöllemme lisäarvoa.

Lomakauden lähestyessä palvelussa on vahvasti esillä matkailuun liittyvät edut. Löydät sivustolta mm. A-lomien lomahuoneistot sekä useita muita matkailuetuja.  Huomaathan, että vain rekisteröitymällä näet kaikki sinulle kohdennetut edut, ja pääset myöskin hyödyntämään niitä.

Löydät palvelusta myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenille kohdennetut edut ja palvelut. Osio tulee näkyviin rekisteröidyttyäsi sivustolle.

Seuraa member+ palvelua Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme sekä erikoistarjouksista. Löydät Member+:n osoitteesta www.facebook.com/memberplus.fi.  

Member+ tiimi ottaa myös ilomielin vinkkejä aiheista mistä haluaisit meidän neuvottelevan jäsenetuja. Vinkkejä voi toimittaa osoitteeseen info@memberplus.fi

Tervetuloa käyttäjäksi –  www.memberplus.fi!