Kurssilta virkistystä lapsiperheen arkeen

pht_perhejaksot_2016

Palkansaajien hyvinvointijärjestö PHT järjestää lapsiperheille edullisia hyvinvointikursseja. Alkutalven ja -kevään 1.askel-hyvinvointijaksot ovat nyt haettavana. Jaksot on tarkoitettu per­heille, joihin kuuluu yksi tai useam­pi alle 17-vuotias lapsi.

Kohteet sijaitsevat eri puolella Suomea: Pajulahden liikuntakeskus, Peurungan kylpylä, Piispalan luontomatkailukeskus, Rantasipi Ikaalisten kylpylä, Ukkohallan matkailukeskus, Vuokatin Urheiluopisto, Yyterin kylpylähotelli. Katso kohteet ja ajankohdat PHT:n verkkosivuilta.

Liikunnallisilla hyvinvointijaksoilla ollaan aktiivisesti yhdessä, syödään terveellisesti, levätään ja virkistytään. Yhdessäoloa ja elämyksiä perheen arkeen mukavalla tavalla. Eväitä arjessa jaksamiseen sekä työn ja perheen yhteensovittamiseen lapsiystävällisissä ja luonnon­läheisissä kohteissa.

Jaksojen hinnat

  • Aikuinen: 125 € /5 vrk
  • Lapsi 6-16-v: 75 € /5 vrk
  • Lapsi alle 6-v: maksutta
  • Työtön/lomautettu aikuinen: 62,50 € /5 vrk

Katso lisätiedot ja hae jaksolle: www.pht.fi

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry järjestää hyvinvointia ja terveyttä edistäviä, 1.askel-hyvinvointiin jaksoja työikäisille aikuisille ja heidän perheilleen. Toimintaa tukee Raha-automaattiyhdistys.