Kuka ansaitsee Akavan yrittäjäpalkinnon?

Akavan yrittäjäpalkinto

Kuka on vuoden 2017 Akavan yrittäjä? Tunnetko jonkun, joka mielestäsi ansaitsisi palkinnon tänä vuonna? Tee ehdotus.

Akavan yrittäjäpalkinto myönnetään vuosittain tunnustuksena ansioituneelle yrittäjälle tai ammatinharjoittajalle. Tavoitteena on tuoda esille yrittäjyyden suurta merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle, talouskasvulle ja hyvinvoinnille.

Palkinnon saaja voi olla akavalainen yrittäjä, akavalaisen jäsenjärjestön yksi tai useampi jäsen tai muu henkilö tai ryhmä, joka on toiminut merkittävällä tavalla akavalaisen yrittäjyyden hyväksi tai sen toimintaedellytysten parantamiseksi.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi voivat tehdä akavalaiset, Akavan jäsenjärjestöt ja niiden jäsenyhdistykset sekä Akavan elinkeinopoliittinen toimikunta.

Ehdotuksessa voi nostaa esiin esimerkiksi ammatinharjoittamisen tai yrityksen toiminnallisen ja taloudellisen kehityksen, yrittäjämyönteisiin asenteisiin vaikuttamisen, hyvän johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisen sekä eettisten arvojen huomioimisen. Vapaamuotoiset ehdotukset perusteluineen 20.10. mennessä yrittäjäpalkintotyöryhmän sihteerille, Anu Tuoviselle  joko sähköpostitse anu.tuovinen(at)akava.fi tai Akava ry:n postiosoitteeseen.

Palkintona on suomalaista taidetta. Akava julkistaa palkinnon saajan Akavan yrittäjäseminaarin yhteydessä 2.2.2018.

Lue lisää Akavan sivuilta ja ehdota!

Tai kysy lisätietoja: Jarmo Hyvärinen, palkintotyöryhmän puheenjohtaja, 040 596 9143 tai Anu Tuovinen, palkintotyöryhmän sihteeri, anu.tuovinen(at)akava.fi ja 050 308 6943

 

Tähän mennessä Akavan yrittäjäpalkinnon ovat saaneet:

2011: DI Pekka Jussila

2012: KTM Timo Rope

2013: MMM Tiina Harrinkari ja MMM Tommi Yrjölä

2014: Tekniikan tohtori Jukka Jokiniemi

2015: KTM Tomi ja Annukka Lantto

2016: Fysioterapeutti Susanna Antikainen