Kerro, kuka ansaitsee yrittäjäpalkinnon

Akava palkitsee vuosittaiseen tapaansa henkilön tai ryhmän, joka on toiminut merkittävällä tavalla akavalaisen yrittäjyyden hyväksi tai sen toimintaedellytysten parantamiseksi. Tavoitteena on tuoda esille yrittäjyyden suurta merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle, talouskasvulle ja hyvinvoinnille.

Tunnetko yrittäjän, ammatinharjoittajan tai ryhmän, joka ansaitsee palkinnon? MMA:n jäsenenä voit lähettää vapaamuotoisen ehdotuksesi 15. helmikuuta mennessä osoitteeseen anu.tuovinen(at)akava.fi

Ehdotuksessa voit nostaa esiin esimerkiksi ammatinharjoittamisen tai yrityksen toiminnallisen ja taloudellisen kehityksen, yrittäjämyönteisiin asenteisiin vaikuttamisen, hyvän johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisen sekä eettisten arvojen huomioimisen.

Kuvaile, kuinka ehdotettu palkinnonsaaja on ansioitunut yrittäjyydessä tai sen toimintaedellytysten parantamisessa. Kerro myös, minkä akavalaisen liiton jäsen ehdotettu on. Lisäksi liitä mukaan yhteystiedot, mahdollinen verkkosivuosoite ja y-tunnus, mahdollisuuksien mukaan ansioluettelo sekä yhteystiedot henkilöstä, joka antaa asiassa lisätietoja.

Akava julkistaa vuoden 2018 yrittäjäpalkinnon saajan Akavan yrittäjäseminaarin yhteydessä huhtikuun lopulla. Palkintona on yrittäjän osaamisen kehittämiseen kohdennettu 1000 euron rahoitus.

Lisää tietoa yrittäjäpalkinnosta löytyy osoitteesta http://www.akava.fi/yrittajapalkinto