HimosLomien tarjous MMA:n jäsenille

Palaudu ja lepää – ja ota perheesi tai ystäväsi mukaan! MMA:n ja HimosLomien alkutalven edut MMA:n jäsenille ovat todella hyvät. Katso tarjous oheisesta esitteestä.

Saat MMA:n jäsenenä vielä 100 euron alennuksen esitteessä olevasta tarjoushinnasta. Poimi jäsenetusi, niitä on yhteensä 45 jäsenelle ja nopeimmat syövät hitaat. 

 /></p>  <p><strong>Ohjeet ja ehdot</strong></p>  <ul><li>MMA:n jäsen voi varata vain yhden HimosLomien tarjousviikonlopun MMA:n tukemana. Samoin yhteen perheeseen voidaan varata vain yksi tarjousviikonloppu.</li>  <li>Ilmoita varausta tehdessäsi kampanjakoodi MMA ja jäsennumerosi.</li>  <li>Jäsenetutarjouksia on saatavilla rajattu määrä </li>  <li>Tarjousviikonlopun hinnan sinulta laskuttaa HimosLomat.</li>  <li>Majoituksessa, varauksessa ja laskutuksessa noudatetaan muilta osin HimosLomien normaaleja tilaus-, toimitus- ja maksuehtoja.</li>  <li>Osallistujan tulee olla MMA:n jäsen ja maksaa vuoden 2017 ja 2018 jäsenmaksunsa.</li> </ul><p>Lisätietoja tarjousmökeistä ja Himoksen palveluista löydät osoitteesta <strong><a href=www.himoslomat.fi.

Viikonlopputarjous varataan suoraan HimosLomilta:

Ota yhteyttä Katja Minkkinen tai Minna Kuivanen, varausnumero 020 711 9230, arkisin klo 9-17.