Haluatko työllistyä kiinteistövälitysalalle?

Markkinointi-instituutti ja RE/MAX kouluttavat 15 henkilöä monipuolisesti kiinteistönvälityksen myynnin tehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on työllistää osallistujat. Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille ja mahdollisen työttömyysuhan (mahdollisesti siis myös päättyvät määräaikaiset työsuhteet) alla oleville.

Hae 1.4.-23.8.2019 välillä toteutettavaan Kiinteistönvälittäjä-rekryohjelmaan! Siihen sisältyy työssäoppimisjakso myynnin tehtävissä. Myös toimialan myynnin käytännönläheinen opiskelu (16 tehokasta lähiopiskelupäivää ja 18 etäopiskelupäivää) kuuluu ohjelmaan.  Haku päättyy 28.2.2019

Hyvää asennetta ja motivaatiota arvostetaan. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulta ei välttämättä edellytetä kokemusta välitysalasta, mutta esim. asiakaspalvelun ja myynnin kokemuksesta on etua. Hyvä suomen kielen taito on tärkeä ja henkilöauton ajokortti ovat edellytyksenä toimialalla.                                           

Koulutusohjelmaan sisältyy mm.

– Kiinteistönvälityksen ja kiinteistöliiketoiminnan lähtökohdat

– Asiantuntevan myyntityön ja markkinoinnin erityispiirteet,

  (mm. digimarkkinointi ja sosiaalinen media kiinteistönvälityksessä) 

– kiinteistönvälityksen myyntityön uusi psykologia ja vuorovaikutustaidot,

– Asiakastyytyväisyys- ja laatukäsitteet

– Tuloksellisen myynnin kannattavuusajattelu

– Toimialan lainsäädännön keskeisiä osa-alueita

– Opiskelijan coaching ja mentorointi

Markkinointi-instituutin edellinen rekrytointiohjelma onnistui erinomaisesti tavoitteissaan. ICT-alan huippuyrityksissä työjaksolla olleesta 14 opiskelijasta työllistyi 13, ja heidän joukossaan oli MMA:n työttömiä ja työttömyysuhan alaisia jäseniä.

LISÄTIETOJA antaa Markkinointi-instituutista yrityskouluttaja Esko Vuorio puh. 050 412 1768, sähköposti: esko.a.vuorio@outlook.com ja asiakkuuspäällikkö Saana Markkola, sähköposti: saana.markkola@markinst.fi

Täytäthän hakemuksen osoitteessa: koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 684079)