Tunnelmia Tavastialta

Rokkiseminaarin osallistujat arvostivat tapahtuman sisältöä ja poikkeavaa sijaintia

Nykäisimme Rock’M’Roll-seminaarin tauolla hihasta kahta jäsentämme, ja kysyimme heidän tunnelmiaan. Tavastian takahuonekierrokselle jonottavan Jyrki Vartiaisen mielestä seminaari käsitteli ajankohtaisia aiheita, kuten tunneälyä ja myyntityön arvostusta.

Pia Hautamäki puhui Myynnin haasteet ja tulevaisuus -videolla myynnin huonosta arvostuksesta. On hyvä, että työmme arvon nostosta puhutaan. Tämä kasvattaa myyjien itsetuntoa ja siten hyödyttää myös yrityksiä.

Vartiainen on ollut MMA:n jäsen 80-luvulta lähtien ja käy aktiivisesti koulutuksissa. Hän piti tapahtuman esitysten käytännönläheisyydestä.

− Sain täältä vinkkejä esimerkiksi oman mielen hallintaan. Vanhakin koira oppii uusia temppuja.

Mari-Sisko Kälkäisen huomio kiinnittyi Rock’M’Roll-seminaariin sen sijainnin, houkuttelevien esiintyjien ja teeman vuoksi.

− Täällä puhuttiin hyvinvoinnin kannalta tärkeistä asioista ja korostettiin esimerkiksi vuorovaikutustaitoja. Management by perkele -asenne on taakse jäänyttä aikaa. Ihmiset haluavat nykyisin kokea olevansa työpaikalla tasavertaisia. Työpaikoilla korostetaan sitä, että kaikilla meillä on merkitystä.

Kälkäisen mielestä tapahtuman konsepti oli toimiva. Hän kiitteli vuorovaikutuksellisen Howspace-alustan käyttöä ja tapahtuman poikkitieteellisyyttä eli asian ja rokimman sisällön yhteensovittamista.

− Hyvä, että MMA kuuntelee kentän ääntä ja järjestää jäsenten näköistä toimintaa.