Hyödynnä jäsenetusi!

Tiedätkö mitä kaikkia etuja saat MMA:n jäsenenä? Tässä poimintoja muutamista ajankohtaisista eduista.

Member+ -palvelu tarjoaa ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Rekisteröidy maksutta palvelun käyttäjäksi, niin saat näkyville kaikki MMA:n jäsenille tarkoitetut edut ja pääset tekemään varauksia ja ostoja.

Kesäteatteria

Kaunis Veera

Lähde kotipaikkakunnan kesäteatteriin tai poikkea sinne kesälomamatkallasi! Member+-jäsenenä saat alennusta esimerkiksi Lappeenrannan kesäteatterin Kaunis Veera -esityksestä tai Turussa sijaitsevan Samppalinnan Kesäteatterin määritellyistä näytöksistä.

Lue lisää jäsenedusta

 

Golfaamaan kaksi yhden hinnalla

Hirsala golf

Kahden pelaajan greenfeet (à 60€) nyt yhden hinnalla!

Kahden pelaajan greenfeet (à 60€) yhden hinnalla aina hyväkuntoiseen ja rauhalliseen Hirsalaan. Etu on voimassa arkipäivisin koko kauden 2018 normaalien vieraspelaajasääntöjen mukaisesti. Ei kellonaikarajoituksia, varaaminen korkeintaan kolme päivää etukäteen. Tutustu kenttään: hirsalagolf.fi.

Lue lisää jäsenedusta

 

Ruutu+ tutustumistarjous

Ruutu+

Sateisen kesäpäivän pelastaa hyvä leffa!

Missä ikinä oletkin, katso kotimaiset viihdesisällöt, kiinnostavimmat elokuvat ja urheilut.

Tutustu Ruutu+ palveluun ilmaiseksi kuukauden ajan, tämän jälkeen voit jatkaa tilausta -10 %:n alennuksella (8,86 €/kk) vuoden 2019 toukokuun loppuun.

Tilaajana näet lempisarjasi ennen muita ja aina ilman mainoksia. Ruutu+ tarjoaa huippuleffojen ja erikoissarjojen lisäksi lasten suosikkiohjelmat.

Lue lisää jäsenedusta

 

Tahko Spa Hotel

Tahko Spa

Majoitu Tahko Spa Hotellin Apartmenteissä erittäin edullisin hinnoin. Esimerkiksi Golf Apartment 3 henkilöä: 49,5m2, + parveke (olohuone, avokeittiö, 2 x makuuhuone, kylpyhuone ja sauna/wc)

  • ma-to 240 €/3 vrk
  • to-su (+ hiihtolomaviikot) 320 €/3 vrk

(Normaalihinta alk. 510 €/3 vrk)

Huoneistoihin on mahdollisuus saada kaksi lisävuodetta olohuoneen sohvaan.

Lue lisää jäsenedusta

 

Nikolai II on majoitus- ja juhlapaikka Helsingin keskustassa

Nikolai II

Kaipaatko ripauksen elämyksellisyyttä kesälomaan tai suunnitteletko juhlia?

Nikolai II -alus Helsingin sydämessä tarjoaa elämyksellistä ja edullista majoitusta Helsingin keskustassa merellisissä ja historiallisissa tunnelmissa. Sen puitteet sopivat niin työ- kuin vapaa-ajan tarpeisiin Helsingin Kauppatorin kupeessa.

Member+ -etuna saat 20 %:n alennuksen jo valmiiksi edullisista hyttihinnoista. Tutustu laivaan osoitteessa www.nikolai2.fi.

Lue lisää jäsenedusta

 

Risteilyetuja   

Eckerö Line

Varaa pikapyrähdys suomalaisen m/s Finlandian miniristeilylle tai vietä päivä Tallinnassa. Ja halusitpa Viroon tai pidemmälle Eurooppaan, on Eckerö Linen reittimatka Helsingistä Tallinnaan se mukavin tapa matkustaa.

MMA:n jäsenet saavat 10–15 %:n alennuksen päivän henkilölippujen risteily- tai reittihinnasta. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan.

Lue lisää jäsenedusta

 

Kehitä itseäsi verkkovalmennuksilla

Academy of Brain

Jos lekottelu alkaa kyllästyttää ja kaipaat aivojumppaa, Academy of Brain tarjoaa huippuasiantuntijoiden verkkovalmennuksia kaikille itsensä kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Valmennuksia on tarjolla muun muassa näistä teemoista: ajankäytön hallinta, kolme askelta parempiin myyntituloksiin, kehitä paineensietokykyä, keskittymiskyvyn ABC ja näin ratkaiset konfliktit.

Saat 69 euron (norm. 129 €) lisenssillä käyttöoikeuden kaikkiin valmennuksiin 12 kuukaudeksi. Tutustu tarjontaan Academy of Brainin sivuilla.

Lue lisää jäsenedusta

 

Onnistu painonhallinnassa

Keventäjät

Keventäjät.fi on jo yli 70 000 suomalaisen luottama kumppani painonhallinnassa. Ohjelma perustuu asiantuntijatietoon ja sillä on tulostakuu.

Keventajat.fi palvelusta saat käyttöösi mm. digitaalisen, yksilöidyn ruokapäiväkirjan, liikuntapäiväkirjan, pääsyn yhteisön keskustelupalstoille, reseptejä, ateriaehdotuksia ja paljon muuta.

Member+ palvelun jäsenenä saat Keventäjät-palvelun -20 % alennuksella:

3 kk jäsenyys 31 eur ( norm 39 eur )

6 kk jäsenyys 47 eur ( norm 59 eur )

Lue lisää jäsenedusta

 

Katso lisää etuja Member+ -palvelun sivuilta.